۱۴۰۱/۰۳/۱۰
تشکیل اولین جلسه کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید در شهربابک
اولین جلسه کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید در شهربابک تشکیل شد.
🔰به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهربابک،اولین جلسه کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست نویدی سرپرست فرمانداری شهربابک و حضور اعضای این کمیته برگزار شد.
🔸سرپرست فرمانداری شهربابک در این جلسه با تاکید بر ایجاد بستر مناسب کسب و کار، رفع موانع موجود و تسهیل در تولید و ایجاد اشتغال، گفت: در شهرستان باید مشکلات واحدهای تولیدی را در اسرع وقت مرتفع نموده و در صورتی که امکان رفع مشکلات آن ها در شهرستان میسر نشد از طریق دستگاه های ذیربط در مرکز استان موضوع را پیگیری نماییم.
🔸نویدی با بیان این که در حال حاضر پاسخ گویی مناسبی به مدیران واحدهای تولیدی انجام نمی شود اضافه نمود: برخی از آن ها علیرغم علاقه به تولید و ارایه خدمات به مردم و سرمایه گذاری مناسب در ادارات ذیربط سرگردان شده اند و پاسخ گویی شفاف و مناسی به آن ها انجام نشده است.
🔸وی تاکید کرد: در آینده نزدیک باید فرصت های سرمایه گذاری شهرستان نیز تدوین گردد تا سرمایه گذاران بتوانند با اطلاعات کامل محل و نوع سرمایه گذاری را انتخاب کنند که این موضوع نیاز به تلاش فراوان و همکاری همه ادارات دارد.
🔸سرپرست فرمانداری شهربابک همچنین تصریح کرد: در کنار فعالیت های این کمیته که صرفا در راستای رفع موانع واحد های تولیدی تلاش می کند باید مرکز خدمات سرمایه گذاری نیز تشکیل و با حضور کارشناسان ذیربط همه ادارات مرتبط در یک مکان به سرمایه گذاران خدمات مشاوره ای داده و در صورت تمایل آن ها، در کمترین زمان ممکن فرایند صدور مجوز سرمایه گذاران را انجام دهد.
🔸 وی ادامه داد: علاوه بر جذب سرمایه گذاران مستقر در شهرستان لازم است در برخی بخش ها، سرمایه گذاران خارج از شهرستان را نیز برای سرمایهگذاری در شهربابک دعوت نماییم.
در این جلسه مقرر شد اطلاع رسانی لازم به واحدهای تولیدی که مشکل دارند انجام شود تا پس از ثبت درخواست آن ها در سامانه تسهیل ، درخواست خود را به ادارات جهادکشاورزی، صنعت،معدن و تجارت و نیز گردشگری تحویل داده تا با حضور مدیران واحد تولیدی در جلسه مشکلات آن ها مورد بررسی قرار گیرد.
منبع : فرمانداری شهربابک
مطالب مرتبط با این موضوع :